|   
  Misyon

Sosyal sorumluluk projemizle, toplumumuzun her konuda yaşam kalitesini yükseltmek, evrensel sağlık ve hijyen standartlarında ISO 9001, ISO 22000, HACCP kurallarına bağlı kalarak gıda üretimini sağlamak, temel ilkemiz olan koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, taşıma yemek ve caterin sektöründeki modern yöntem ve teknikleri takip ederek müşterilerimizin bölgesel ekonomik ve kültürel gerçeğine uygun güler yüzlü hizmet geleneğimizin sürdürülmesi, kısa süreli kara dönük iş anlaşmaları yerine , her zaman için uzun soluklu karşılıklı güven, saygı ve sevgiye dayanan dostluklar kurmak. 
  Vizyon

Üretimini yaptığı yemek çeşitlerinde daima kalite faktörünü , gıda güvenliğini ön plana almıştır.ISO 9001-HACCP-ISO 22000 kaliteli üretimin , kaliteli malzeme kullanma ile , başladığının bilincinde olan NOSTALJİ YEMEK  satış kalitesine etki edecek  malzeme alımlarını hassasiyetle yapar, aynı hassasiyet ile işler ve sıkı kalite kontrolü ile sunum haline getirir.
Copyright 2013 Nostalji Yemek Kullanım Şartları Gizlilik